Turbánek 2011

V pořadí již 18. ročník uzlařské soutěže o Putovní pohár Zlaté Růže se blíží, a tak mně dovolte Vás znovu pozvat na tento již letitý a populární závod, který se uskuteční v tradičním místě a v tradičním čase: tedy v sídle Jihočeské krajské organizace Pionýra v Českých Budějovicích.

Turbánek 2011

Milí přátelé, kamarádi, uzlaři!

v pořadí již 18. ročník uzlařské soutěže o Putovní pohár Zlaté Růže se blíží, a tak mně dovolte Vás znovu pozvat na tento již letitý a populární závod, který se uskuteční v tradičním místě a v tradičním čase: tedy v sídle Jihočeské krajské organizace Pionýra v Českých Budějovicích.

Pravda, vázáním šesti základních tábornických uzlů na rychlost se asi nikdo z Vás živit nebude, ale porovnat síly v této disciplíně s ostatními závodníky z různých koutů Čech se Vám také asi často nepoštěstí. A budete-li úspěšní, budete si moci na příští rok odvézt jeden ze dvou putovních pohárů pro nejlepší kolektiv anebo nejlepší uzlařskou štafetu. A Vy, co si zatím s uzly a provázky příliš netykáte, přijeďte i v malém počtu na pohodovou soutěž, kterou pro Vás připravují organizátoři z řad jihočeských Pionýrů.

Těšíme se na všechny známé tváře, ale i na nováčky, kteří se třeba konečně letos odhodlají (i já jsem začínal). Ještě více budeme jako organizátoři spokojeni, pokud se Vám všem podaří překonat rekord v počtu účastníků soutěže.

Všechny důležité informace, propozice a přihlášku najdete na webové stránce soutěže (viz níže). Zde tedy alespoň termín: sobota 2. dubna 2011.

Takže nezapomeňte – první dubnový víkend v Českých Budějovicích!

Publikováno: pondělí 7. března 2011 21:48 Vložil: Michal Houda ("Houdík")

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz